Virkad väska/projektpåse i Ultra Pima

4 november 2017 | Creative-bloggen

I ”mina” kretsar på sociala medier har det cirkulerat bilder på virkade väskor, sk Mochilla bags, och jag har aldrig provat den specifika typen av virkning så jag var ju tvungen att testa. Surfade runt rätt länge innan jag hittade ett mönster jag gillade, men fastnade till slut för det här.

DK bomullsgarn rekommenderas och eftersom jag har Ultra Pima så var garnvalet enkelt 🙂 Som en dröm att virka med och glansen och kvaliteten på bomullen är överlägsen.

Garnåtgång i min variant? 2 härvor av bottenfärgen och 1 härva var av de övriga 4 färgerna. Jag virkade mitt handtag (även om instruktionerna och historien och researchen bakom hur det ska göras i mönstret är mer än imponerande!), eftersom jag känner gränserna för mitt tålamod.

Slutresultatet (med en inslängd brasklapp om att mobiltelefoners kameror på kvällstid inte återger färger särskilt bra)? Lägger även in en bild tagen dagtid som ger färgerna mer rättvisa.

 Inga kommentarer ännu.

Kommentera detta

  • (publiceras inte)