Betalning
Alla priser inkluderar 25% moms.
Betalning sker i förskott till vårt bankgiro 506-8481. Ordern skickas så fort vi ser att pengarna finns på bankgirot (senast tredje vardagen efter, då vi har jobb vid sidan av också). Kvitto skickas på mail för att spara papper.

Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. Creative Cia har äganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från dig.

 

Leverans
Ambitionen är självklart att du ska få din beställning så fort som möjligt! Normalt skickas ordern senast 3:e vardagen efter att pengarna finns på vårt bankgiro. Skulle det av någon anledning bli en försening kontaktar vi dig via mail med information om ny leveranstid.

I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara upp till fyra veckor. Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser vi dig om den beräknade leveranstiden. Du har alltid rätt att häva köp utan kostnad om inte varan finns i lager.
Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till dig för den skada som förseningen åstadkommit. Vi meddelar alltid om leveranser drar ut på tiden. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening.

Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via mail. Vi kan inte hållas ansvariga för att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet hos någon av våra leverantörer.

Vi har valt att använda oss av DB Schenker, för full spårbarhet, leverans inom 2-4 dagar, pris 55 kr, alternativt Posten, som erbjuder delvis spårbarhet, leverans inom 1-3 dagar, pris 49 kr (ingen gräns för fraktfritt).

 

Ångerrätt
Du har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar och står själv för kostnaden för returen. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är använd eller skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka pengarna. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten. Skicka alltid med kvittot i returförsändelsen och kontakta oss alltid först.

 

Reklamation
Är en vara felaktig så ska den reklameras inom 14 dagar från mottagandet. Kontakta oss så vi kan komma överens hur vi sköter det lättast. Returnera inte, utan att först varit i kontakt med oss.

 

Transportskadat gods
Om en vara skulle skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas till oss omgående. Det är därför viktigt att du noga granskar ditt paket när det anländer. För att styrka rätten till reklamation gentemot transportbolaget är det viktigt att du sparar det eventuellt skadade emballaget i samma skick som när paketet anlände till dig. Ta även ett foto av varan och sänd med i din retur.

 

Återbetalning
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som du föreslår. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.

 

Produktinformation
Creative Cia förbehåller sig rätten att justera priser, prisfel, produktinformation, produktbilder och erbjudanden utan notis. De produktbilder och informationstexter som finns tillgängliga återspeglar varan i möjligaste mån. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan förekomma på sidan och kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Bilderna kan skilja sig åt beroende på färginställningar i din dator. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende.

 

 

Creative Cia är en del av Kevan Reeve Associates Group AB. Organisationsnummer 556929-7823. Vi innehar F-skattesedel.